top of page

NIEUWS

Gezocht: permanente gezinnen voor onze Aussies. Heb je interesse om deel uit te maken van onze kennel? Dat kan, als permanent opvanggezin. De hond blijft voor altijd bij jullie wonen maar staat ter beschikking van de kennel. 

Door het weg gaan van mijn partner is het niet langer haalbaar om voldoende tijd en zorg te besteden aan al onze honden alsook de rekeningen betaald te krijgen. Dus onze woning is te koop en voor de honden van onze kennel zoeken we enerzijds gastgezinnen (voor de honden waarmee we nog af en toe een nestje willen doen en voor ons fantastische dekreuen) en anderzijds zijn er enkele honden die we gaan herplaatsen.

Bij interesse graag mij persoonlijk contacteren voor een afspraak, we matchen enkel na een kennismaking en niet via chat.

De woning is gelegen in agrarisch gebied langs het kanaal in Maasmechelen met zo'n 40 are grond. Er is momenteel een omgevingsvergunning goedgekeurd voor 11 honden en er is nog een aanvraag lopende voor meer honden en een functiewijziging. De veranda en bijbouw zijn volledig ingericht voor de honden met afwasbare materialen, airco en verwarming. In de bijbouw kunnen volgens de regels van dierenwelzijn 15 Australische herders verblijven. De regels zijn idem als voor een hondenhotel.

Ik werk sinds enkele maanden als dierenarts assistente en was voordien altijd thuis, vandaar dat we gastgezinnen zoeken voor onze honden, ik heb niet meer voldoende tijd voor hen.

Degene die mij kennen weten dat mijn honden mijn passie en mijn leven zijn, dit was dus geen makkelijke beslissing maar wel de beste voor de honden zelf.

Meer info + foto's:

https://www.facebook.com/australianshepherdstheonesearchedfor/

https://www.facebook.com/Karine.Bobbaers/

ONS VERHAAL

The one searched for...dat is voor ons de Australische herder. Als fokker hechten wij veel belang aan de socialisatie en gezondheid van onze honden. De pups worden in huiselijke sfeer geboren en naarmate ze ouder worden brengen we hen in contact met allerlei geluiden, kinderen, katten en andere honden. We houden hierbij rekening met de verschillende fases in hun ontwikkeling, vanaf de zwangerschap van de teef totdat ze naar hun gouden mandje vertrekken.

 

Voor onze pups zoeken we een liefdevolle thuis en de bereidheid om u aan te passen aan de behoeftes en noden van de hond. We houden van een persoonlijke aanpak en vernemen graag op voorhand wie onze pup kandidaten zijn. Pups worden pas toegewezen na een persoonlijke kennismaking. Via een gesloten FB groep houden we nadien graag contact en we staan altijd klaar voor vragen en ondersteuning.

Onze honden worden uitvoerig getest op erfelijke ziektes: HD, ED, ECVO oogonderzoek en via DNA worden ze getest op CEA, PRA, MDR1, NCL-6, HC, CMR1, DM. 

Zowel de ouders als de pups hebben een stamboom. Wij fokken volgens de regels van de KMSH en volgen het advies van de Australian Shepherd club inzake gezondheid en fokbeleid.

 

https://www.facebook.com/australianshepherdstheonesearchedfor/

bottom of page